Jeg startet å trene tradisjonell japansk ju jitsu da jeg var 8 år. Da jeg var 15 endret jeg stilart til sport jujutsu, som er en blanding av karate og judo. Noen måneder senere konkurrerte jeg i min første konkurranse, Nordic Cup (U18), og fikk sølv. For å bli en bedre sport jujutsu-utøver, trente jeg karate og judo ved siden av. Men jeg forsto fort at det var brytingen som var favorittdelen, og la derfor ned hovedvekten av treningen i judo. Som 20-åring ble jeg introdusert for stilarten brasiliansk jiu jitsu. Jeg dro til Brasil, og trente med Marcelo Yogui som jeg allerede hadde god kjennskap til fra sport jujutsu-miljøet. Noen måneder senere ble jeg gradert til blått belte. Årene som fulgte bodde jeg i Oslo og trente på Frontline Academy. Da jeg ble lillabelte, fikk jeg et tilbud om å komme til San Diego og representere et av verdens beste dame-team, Gracie Humaita. Det ble en full klaff, og jeg ble boende der de neste to årene. Sommeren 2018 ble jeg gradert til sort belte av Leticia Ribeiro.

Jeg bor nå i Norge, og representerer Gracie Humaita, og MKA BJJ som jeg selv har utviklet. MKA BJJ har tre avdelinger: to i Oslo (Ippon Judoklubb på Bekkestua, og Oslo Fight Center) og en i Kristiansand (Idda).

Lineage Mitsuyo Maeda > Carlos Gracie > Helio Gracie > Royler Gracie > Vini Aieta > Letícia Ribeiro > Margaret Knutson Aase
Team Gracie Humaita / MKA BJJ
Kallenavn Magga
Hovedmeritter Vinner av Norges Beste Fighter 2012 (MMA)
IBJJF Verdensmester 2012
2011 IBJJF No gi verdensmester
2011 IBJJF Europamester åpen klasse
2011 IBJJF Sølvmedalje VM
2010 IBJJF Bronsemedalje åpen klasse VM
2010 IBJJF Sølvmedalje EM
2016 JJIF U21 verdensmester
2007 JJIF Grand Slam German Open vinner
2006 JJIF U21 sølvmedalje
EM 2006 JJIF U21 bronsemedalje VM 2005