Laster Arrangementer

HURRA! Vi får endelig lov til å trene sammen igjen!
I den anledning ønsker jeg å invitere alle jenter og damer i alderen 15 – 200 med alle beltefarger og fra alle gym (også garasjegym 😊) på matta.

Åpent for alle uavhengig av nivå (men anbefaler deg å ha hatt minst 2 – 3 treninger, slik at du har en grunnleggende forståelse av hva BJJ er). Alle som trener uten gi er også hjertelig velkomne, men undervisningen vil hovedsakelig foregå med gi. Judo, MMA, bryte- og andre kampsportjenter er selvfølgelig også hjertelig velkommen.

Campen arrangeres 4. – 5. september rett utenfor Oslo (Bekkestua, Bærum), og det vil bli lagt opp en hyggelig samling der vi går ut og spiser lørdag kveld for de som ønsker å være med.

Målet for helgen er at du skal stifte nye hyggelige bekjentskaper i samme situasjon som deg selv, teste teknikker på kropper på mer eller mindre samme størrelse, rulle masse, og hente inspirasjon fra andre bad ass damer.

Som tidligere, vil det bli mulighet for å kjøre en vennskapelig og ekstremt uhøytidelig «konkurranse», der du får testet deg med regler, poeng og dommer mot en passende motstander…men bare om du har lyst.
Av erfaring, pleier ca 50% å delta på dette, og det pleier å ta ca 1 time. Jeg har fått tilbakemelding på at dette har vært lærerikt både av de som deltok og de som så på fra sidelinjen, da det har gitt et bedre bilde på regler og selve gangen i sparringen/konkurransen.

Foreløpig program (dette vil bli tilpasset til deres ønsker og behov for helgen, men tidspunktene er mer eller mindre de vi går for). Du trener akkurat så lite/ mye som du vil selv!

Lørdag:
1030 – 1200 god oppvarming + teknikk stående
1200 – 1300 treningskamper/ fri sparring
1300 – 1400 lunsj
1400 – 1530 teknikk
1530 – 1630 fri sparring
Felles middag (på Bekkestua) for de som ønsker (ca 1800 – 1900)

Søndag:
1000 – 1100 åpent for alternativ økt (evt evt solodriller, styrketrening for BJJ osv). Dersom ingen spesifikke ønsker, kjører vi teknikk/posisjoner
1100 – 1230 oppgavesparring/fri sparring
1230 – 1300 lunsjpause
1300 – 1430 teknikk
1430 – 1530 sparring
(kun foreløpig timeplan – denne kan endres noe).

Begrenset antall plasser!
For fullstendig påmelding, send mail med navn, tlf nr, klubb og beltegrad til mkabjj@hotmail.com . Jeg ønsker veldig gjerne at dere skriver et par ord om forventninger til treningshelgen, og gjerne eventuelle ønsker om det er noen konkrete temaer du vil se på (det kan være teknikker, sparring, bjj-rettet styrke/utholdenhetstrening, solodriller, konkurranseforberedelser osv). Hva trenger DU? Dette er DIN helg!

Plassen din er sikret når påmeldingsavgiften er overført til kontonr. 3090 13 62560.
Merk betalingen med navn.

Hele helgen: 790,-
En av dagene: 450,-

Mulighet for klubbrabatt dersom flere enn 4 personer fra samme klubb melder seg på.
Kommer du utenbys fra, ligger Bekkestua vest for Oslo. Meld meg om du trenger hjelp med hotellbooking. Har du bil, funker det å bo ved Fornebu eller Sandvika også. Kjører du kollektivt, er det enklest med noe som ligger nære t-banen (det tar ca 10-15 minutt fra sentrum).

PS: vi følger selvfølgelig de gjeldende reglene; vi har et stort matteområde (420 m2) slik at vi kan begrense kontakter og holde avstand dersom det plutselig skulle kreves. Dersom det blir ytterligere restriksjoner blir campen utsatt til den blir mulig å gjennomføre 😊

GLEEEEEDER MEG!!!! 😃


Du kan legge dette inn i din kalender ved å trykke på knappene nedenfor.